Vigyázat: csalók és rémhírkeltők Miskolcon!

nincs-ok-az-aggodalomra-illusztracio-600x400

Miskolc – A MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálatához a napokban többször eljutott az a hír, hogy felhasználóikat telefonon arról tájékoztatták, hogy vízmintavételre és vízminőségi problémákra hivatkozva szakemberek fogják felkeresni őket otthonukban.
Az interneten is megjelentek erre utaló rágalmak. A MIVÍZ Kft. nyomatékosan kijelenti, hogy ilyen vizsgálatokat nem tervezett, nem is kíván a jövőben sem végrehajtani. A szakmai, hatósági előírások alapján nincs mintavételezésre szükség a lakásokban. Az ivóvíz minősége kiváló.

Mint közismert, Miskolc városa és a MIVÍZ Kft. az elmúlt években közel 10 milliárd forintos víziközmű fejlesztést hajtott végre, azért, hogy mindenhol és mindig biztonságos, minőségi ivóvízellátás legyen Miskolcon. A kiépített új biztonsági rendszer kizárja a vízminőségi probléma előfordulását.

E mellett a társaság minden víztermelő telepére minőségvédelmi online monitoring rendszert telepített a kristálytiszta, kiemelten jó minőségű ivóvíz-szolgáltatás érdekében.

Magyarországon elsőként a MIVÍZ Kft. készített Vízbiztonsági tervet, mely szintén garantálja a minőségi csapvizet.

A folyamat legjelentősebb állomása a nemrég átadott és sikeresen üzemelő miskolctapolcai víztisztítómű. A világszínvonalú ivóvíz-tisztítási technológia kiváló ízű- és minőségű ivóvízellátást tesz lehetővé Miskolcon.

A méltatlan híresztelések miatt MIVÍZ Kft. ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.

Ha bárkit hasonló módon meg akarnak téveszteni, kérjük, forduljon azonnal a hatóságokhoz!

– Pásztor Imre, Miskolc Holding-
Kommunikációs, PR vezető

Vélemény, hozzászólás?