Véget ért a laptoppályázat

Véget ért a laptoppályázat

2014-01-18 12:44

digitalis_miskolc_ugyfelszolgalat_131206_ja_25

Péntek este 6-kor bezárt a Digitális Miskolc programiroda: addig lehetett személyesen leadni a laptoppályázati adatlapokat, de ma már postai úton vagy online sem lehet laptopot igényelni. Amint minden papír alapú és online pályázat beérkezett, megkezdődik az elbírálás.

A tavaly november végén kezdődött Digitális Miskolc program részeként 17 ezer laptop talál majd gazdára a miskolciak között. Péntek délután még folyamatos volt az ügyintézés a Győri kapui programirodában. Sokan hagyták utolsó napra a pályázat leadását.
– Vizsgaidőszak van, és elég sok vizsgám. A testvérem is segített most, a pályázat feladásában, de így is az utolsó napra maradt. Viszont legalább még időben van – mondta egyikük, Lengyel László hallgató a Miskolc Televíziónak.

Közel tizenháromezer sorszámot adott ki az elmúlt két hónapban a programiroda automatája. Csak a pénteki napon is több százan látogattak el oda. A pályázat sikerét nem befolyásolja, hogy ki mikor adta le. Az elbírálás akkor kezdődik, ha minden papír alapú és online pályázat beérkezett. Az ügyintézők a lakosság türelmét kérik a kiértékeléshez. Az eredményről sms-ben kapnak majd értesítést a pályázók.

minap.hu

Vélemény, hozzászólás?