Sikeres a ZOO busz – közkívánatra plusz egy járat

Sikeres a ZOO busz – közkívánatra plusz egy járat

 

mvk_sajtaj_130614_ja_30.jpg

Máris új reggeli indulási időpont került a néhány napja indult ZOO járat menetrendjébe június 24-től a Nyári napközis táborok szervezőinek kérésére – közölte az MVK Zrt.

A cég emlékeztet, június 17-től indult el a „ZOO” elnevezésű járat Felső-Majláth és a Vadaspark között igény szerinti járatként (vagyis csak akkor közlekedik, ha telefonon, vagy interneten kérik).

A járat menetrendje most egy új indulási időpont került: a 8:30-kor Felső-Majlátról (és 8:45-kor a Vadasparkból) induló. Ezzel a járattal kívánják a napközis táborok szervezői a 9 órakor kezdődő programokra a gyerekek eljutását biztosítani, az MVK Zrt. pedig igény szerint biztosítja is ezt a járatot.

Az MVK továbbra is kéri az utazóközönséget, hogy a járat iránti igényüket indulás előtt legkevesebb 30 perccel előbb jelezzék az ingyenesen hívható (06) 80/296-890-es telefonszámon, vagy az MVK Zrt. honlapján (www.mvkzrt.hu) az Igénybejelentés gombra kattintva. (Az első bejelentkezés előtt regisztrálni kell, ez pár percet vesz igénybe.). Az igényt akár több nappal előbb is jelezni lehet. Igénybejelentés során az előre meghirdetett időpontok közül lehet kiválasztani az utazás idejét, valamint, hogy az adott járatot mely megállóhelyek között kívánják használni. A többletjáratok csak bejelentkezés esetén indulnak és azokban a megállókban állnak meg, melyekre bejelentés érkezett.

minap.hu

Vélemény, hozzászólás?