Rendőrségi felhívás – Eltűnés miatt keressük

Rendőrségi felhívás – Eltűnés miatt keressük

Rendőrségi felhívás - Eltűnés miatt keressük Rendőrségi felhívás – Eltűnés miatt keressük – © Fotó: police.hu
Csincse, Mezőkövesd – A rendőrség egy csincsei Alzheimer-kórban szenvedő asszony eltűnése ügyében kéri a lakosság segítségét.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 05060/2405/2014. általános számon, körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat a képen látható Eged Miklós Csabáné 63 éves csincsei lakos eltűnése ügyében.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon az eltűnt hozzátartozója tett bejelentést, mely szerint édesanyja 2014. május 20-án 7 óra és 17 óra között csincsei otthonából ismeretlen helyre távozott és az azóta eltelt időben nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

Az eltűnt 168 centiméter magas, vékony testalkatú, megközelítőleg 65 kilogramm testsúlyú. Haja rövid, színe: barnás-vöröses. Szeme színe barna.

Eltűnéskor fekete színű kabátot, tűzpiros blúzt, drapp színű szövetnadrágot és fekete színű félcipőt viselt. Az asszonynál eltűnésekor egy fekete színű női válltáska volt.

Az eltűnt személy Alzheimer-kór betegségben szenved, térben és időben tájékozódni csak részben tud.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Vélemény, hozzászólás?