Parkolás és nyitva tartás Miskolcon az ünnepi hétvégén

Parkolás és nyitva tartás Miskolcon az ünnepi hétvégén

 

parkolo_110630_ja_2.jpg

November 1-én díjmentes lesz a parkolás a Régióparkhoz tartozó közterületi parkolókban illetve a Régiposta utcai parkolóházban. November 2-án a temetőkhöz közeli parkolókban díjmentes lesz, míg a Régiópark Kft. többi parkolójában a szombati munkarend szerint történik a díjfizetés és ennek ellenőrzése.

November 2-án az alábbi területeken díjmentes a parkolás:
A Dankó P. u. 13. – Vörösmarty u. 54. épületek közötti területen,
A Technika Háza északi oldal parkolójában és a Technika Háza keleti oldal parkolójában,
A Sportcsarnok és a Jégcsarnok, illetve a Mindszenti Temető és a Megyei Könyvtár között kialakított területen,
A Pallos utca 16. – Petőfi tér 1. közötti szakaszon, a Jókai u.19.-21. közötti névtelen zsákutcában, a Jókai u. 17.-19. közötti névtelen zsákutcában, a Jókai u. 17. és a Laborfalvi u. 2. közötti névtelen zsákutcában, a Laborfalvi u. 2. – Pallos u. 18. közötti névtelen zsákutcában,  a Pallos u.16.-18. közötti névtelen zsákutcában, a Pallos u.16 melletti, illetve a Jókai ABC mögötti névtelen zsákutcában.

A Miskolc Holding Zrt. közös (MIHŐ Kft., MIK Zrt., MIVÍZ Kft.) lakossági ügyfélszolgálati irodája a Szemere B. u. 5. szám alatt, a MIK Zrt. központi ügyfélszolgálata (Széchenyi út 60.), valamint a Régió Park Kft. (Széchenyi út 20.) ügyfélszolgálata november 1-én zárva tart.

A MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. az ünnepek alatt is folyamatos munkarendben üzemelteti diszpécserszolgálatát.

Az AVE Miskolc Kft. a megszokott szállítási napokon viszi el a kommunális jellegű hulladékot.

A Selyemréti Strandfürdő, a Barlangfürdő és az Aquaterápia, valamint a Miskolci Állatkert november 1-én is a szokásos nyitva tartás szerint várja vendégeit.

minap.hu

Vélemény, hozzászólás?