Miskolci Parkolás

Az alábbi történetet a Facebook -on láttam egy volt iskolatársamat  így károsítja a “Korrekt” parkolási rendszer

pénteken kaptam egy levelet a régió park Miskolc kft. től.
ezek szerint jogosulatlanul vettem igénybe a tizeshonvéd u. 19.sz előtt kijelölt parkoló helyet 2013.06.13 09:26:04 kor.
mivel rendelkezem egy 2013.06.13 09:28 kor megváltott érvényes parkoló cetlivel, befáradtam ügyfélfogadási időben a régió park miskolc kft. széchenyi u. 20 alatti kirendeltségébe egyeztetés céljával.
ott közölték velem, hogy valóban jogosulatlanul vettem igénybe a parkoló helyet, és hiába van érvényes parkoló jegyem a jelzett időszakra, azt a kirótt büntetéstől számított 8 napon belül kellett volna bemutatnom náluk.
kérdésemre, hogy mégis honnan kellett volna tudnom hogy megbüntettek azt válaszolta az ügyintéző hölgy, mivel kivontam magam az eljárás alól és elhagytam járművemmel a helyszínt, így a parkoló öröknek nem volt lehetősége kihelyezni a figyelmeztetést és a csekket tartalmazó csomagot.
állítását alátámasztandó, mutatott 3db fényképet, amiből az elsőn autóban ülök és bal felé tekintve, egy embert nézek az autó mellett és nincs parkoló cédula az ablakban. a második képen semmi nem látszik, mert a kép fekete az autó szélvédőjén, a harmadik képen pedig az autóm látszik hátulról.
felhívtam a hölgy figyelmét, hogyan lehetséges az, ha az autóba ülve balra nézek -nem hátra ahogyan az emberek nagy többsége tolatni szokott -valakire miközben tolatok ki egy autó mögül a nagy forgalmú tizeshonvéd útra, ( nagy szerencsém lehetett) hogy nem ütköztem senkivel, valamint mennyire kell ügyesnek lennem ahhoz hogy ha a büntetést észlelve autóba szálltam, elhajtottam az egyirányú utcában,úgy megkerültem a teljes herman gimit, le a malomszögig kettő közlekedési lámpán keresztül hajtva találtam ismét parkolót az üzletsor előtt elrohantam a parkoló automatáig jegyet váltani és mindezt 1 perc 56 másodperc alatt?
kérdeztem még, hogy nem lehetséges e hogy a kedves parkoló őr kollegái lefényképeztek érkezéskor, megvárták amíg elmegyek jegyet venni, azután lefényképezték az autómat hátulról amint dolgom végeztével elhajtok, mindezt a fejpénzért?
felháborodottan válaszolta, hogy az őrök a parkoló óra felől érkeznek és talpig becsületesek és sosem tennének ilyet.
most mi a szart csináljak??? azon kívül, hogy hiába voltam becsületes és kifizettem azt a nyüves parkoló dézsmát, kifizetem a 8145.-Ft büntetést is?
szemét jellemtelen csaló gazember banda…hogyan lehet, hogy ezt büntetlenül megtehetik???

Vélemény, hozzászólás?