Ingyenes iGO navigáció

Fontos új információk az ingyenes iGO naviról

 Tegnap felrobbant a hazai online világ a hírtől, hogy tíz napra ingyenesen letölthető lesz az iGO navigáció teljes Magyarország térképpel okostelefonokra. Maradtak nyitott kérdések, melyekre választ kaptunk a gyártó NNG-től.
 Érdeklődésünkre az NNG képviselete elárulta, hogy – az elterjedt vélekedésekkel ellentétben – a Magyarország térkép frissíthető lesz, ráadásul továbbra is ingyenesen. Az eddig leginkább warez oldalakon elterjedt változatokon az iGO navigációt többnyire egyenként kellett a felhasználóknak az adott mobil kijelzőjéhez hekkelni: a letölthető iGO azonban „rugalmas” lesz minden méretre. Ez ugyanis már az iGO Primo fejlettebb, úgynevezett NextGen változata.

Semmiképpen nincs szó holmi csökkentett képességű verzióról: az ingyenes iGO teljes értékű lesz, amit az NNG tájékoztatása szerint sohasem fognak értékesíteni, valóban kizárólag ajándéknak szánták. Más kérdés, hogy csak egyszer lesz Budán kutyavásár: aki a 10 nap alatt nem tölti le, legálisan többé már nem juthat hozzá.

iGO_Navigation_SzulinApp.jpg_900-494

Mint írtuk, tíz éves évfordulója alkalmából az NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi limitált kiadású, születésnapi iGO navigációját, a legfrissebb Magyarország térképpel iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPad-re. (7’’-nál kisebb képernyő-átmérőjű készülékekre, Android 4.0-tól felfelé és iOS 6 operációs rendszertől vagy iPhone 4S-től fölfelé.) Ez az NNG első, közvetlenül a végfelhasználók számára is elérhető Androidos navigációs alkalmazása.

A „SzülinApp” nevet kapott applikáció az alapvető navigációs funkciókat kínálja, mint az alternatív útvonalak, parkolási lehetőségek, és az automatikus újratervezés. Egyik legnagyobb előnye, hogy használatához nincs szükség internetkapcsolatra. Az offline alkalmazás nem fogyasztja a mobil adatforgalmat, és olyan területeken is működik, ahol nincs térerő. A SzülinApp alkalmazás ingyenesen letölthető lesz az App Store-ból illetve Google Play áruházból április 20 és 29 között.

Hogy semmiképpen ne maradjanak le az érdeklődő felhasználók a szoftverről, az NNG létrehozott egy microsite-ot, ahol a felhasználók hírlevélre tudnak iratkozni, amely értesíti őket, amint letölthető a szoftver.

Forrás: hirado.hu; Írta. BZI |
Utánfutó kölcsönző

Utánfutó kölcsönző

Vélemény, hozzászólás?